A megrendelés és vásárlás menete

A kerékpárok egyenesen a gyártó olaszországi üzeméből kerülnek megrendelésre. Így garantálható például, hogy a kerékpár mindig tökéletesen a vásárló testalkatához legyen igazítva.

A megrendelést célszerű személyesen intézni, hiszen a teljes kínálat vagy az ajánlataink megtekintése üzletünkben könnyebb és gyorsabb. A folyamat elindításához azonban elég, ha telefonon vagy email üzenetben egyeztetünk.

Biondo Bike Kerékpárüzlet: 1143 Budapest, Semsey Andor u. 17.

Hívja a +3620 229-3950-as vagy a +3620 594-8409-as telefonszámot vagy írjon a biondobikekft[@]gmail.com email címre.

1. A kerékpár kiválasztása

Ha konkrét elképzelései vannak a kerékpár típus, felszereltség és szín valamint a méret tekintetében, akkor megrendelését azonnal leellenőrizzük a gyártónál. Meghatározzuk a pontos vételárat valamint a kerékpár átvételének időpontját.

Célszerű lehet azonban, a pontos méret tekintetében a vázbemérés szolgáltatás igénybevétele. Speciális vázbemérő eszközünk segítségével meg tudjuk határozni mind a váz méretét, mind a szükséges kormányszár hajtókar és nyeregmagasság méretét is. Profi kerékpáros és edzői tapasztalattal rendelkező munkatársunk a tökéletes üléspozícióhoz és testtartáshoz megfelelő méretet fogja ajánlani. A szolgáltatás ára 5 000 Ft, ami megrendelés esetén a kerékpár vételárából levonásra kerül.

Előfordulhat, hogy bár konkrét elképzelései vannak, nem ismeri a lehetséges felszereltségeket vagy nem ismer minden típust kínálatunkból. Mondja el bátran elvárásait és mi biztosan tudunk ajánlatot tenni az igényeinek megfelelő gyártó, váz és felszereltség kiválasztásában. Megkeressük önnek azt az összeállítást, mely a legjobb ár/érték arányban elégíti ki az igényeit.

Ebből a szempontból igen előnyös a Biondo Bike ajánlatait figyelembe venni. Cégünk, mint a Wilier kiemelt közvetlen stratégiai partnere, rendelkezik annak lehetőségével, hogy a gyártónál raktáron lévő korlátozott készletből tetemes árengedménnyel szerezze be az Ön számára megfelelő kerékpárt. És bár ez néha apró megalkuvást igényel például a szín tekintetében, a kedvezmény olyan nagy, hogy akár érdemes elgondolkodni a megvásárlásán.

2. A megrendeléskor egyeztessen minden fontos tartozék tekintetében is.

A gyártó, a váz , a szín, a felszereltség és a méret mellett, a megrendelés ezen pontján érdemes minden egyéb paramétert letisztázni. Ne legyen félreértés a kerékpár tartozékai és opcionális tartozékai tekintetében. Kérdéses esetben mi közvetlenül a gyártóval egyeztetünk és onnan kérjük le a megfelelő információt.

A Pinarello és a Wilier kerékpárgyártók például modelljeik nagy részét pedál nélkül szállítják, hiszen feltételezik, hogy mindenki a már meglévő cipő+stopli összeállítással kívánja használni. Ne felejtsen tehát a meglévő rendszerekhez passzoló pedált is rendelni a kerékpár mellé.

Ugyanígy néhány MBM női kerékpár tekintetében előfordulhat, hogy a képen szereplő kerékpár ugyan kosárral együtt van fotózva, de a kosár csak opcionális tartozék.

Fontos:
Az olasz kerékpárgyártók fenntartják maguknak a jogot, hogy néhány esetben kisebb alkatrészek tekintetében, a megrendelések folyamatossága érdekében, nem a leírásban vagy a képen szereplő alkatrészt szereljék be. A gyártók minden ilyen esetben törekednek arra, hogy az leírásban vagy a képen szereplő alkatrésszel megegyező vagy jobb minőségű alkatrésszel szereljék a kerékpárt.

3. A megrendelés véglegesítése

A kerékpár paramétereinek, árának valamint az előre látható szállítási időpontnak pontosítása után megtörténik a tényleges megrendelés. Ekkor kerül meghatározásra a vételár előleg nagysága és fizetési módja. A vételár előleg befizetését dokumentáljuk. A tényleges megrendelés az előleg átvétele/megérkezése után történik.