A Biondo Bike kerékpárüzletet Seregély Márta, négy szakágban huszonkétszeres magyar bajnok kerékpáros, és Gabriele Biondo olasz országúti bajnok alapította 1999-ben. Alapjában véve két fő irány mentén képzeltük el a jövő kerékpárüzletét: minőségi termékek és minőségi szolgáltatások.

A minőségi termékek forrásaként nem kevesebbet, mint a kerékpározás – és Signior Biondo – hazáját, Olaszországot jelöltük meg. A kezdetekkor, a legmagasabb minőségű, legpatinásabb olasz országúti, MTB és városi kerékpárok, illetve kiegészítők jelentették a Biondo Bike kerékpárüzlet termékpalettájának gerincét. Ez mára mit sem változott: a Pinarello, a Wilier Triestina és az MBM hivatalos magyar forgalmazójaként, illetve kiegészülve számtalan magas minőségű alkatrésszel és ruházati termékkel – a Biondo Bike kerékpárüzlet az olasz kerékpárok, és kiegészítők egyik magyarországi Mekkájává vált.

Amellett, hogy a Biondo Bike kerékpárüzletben a Wilier és Pinarello kerékpárok, illetve vázak teljes spektruma elérhető és rendelhető (minden felszereltségben, színben és méretben) ugyanígy elérhetőek a Wilier és a Pinarello ruházati és kiegészítő termékei is. A Wilier esetében, a patinás olasz vállalat összes termékének legjobb átláthatósága érdekében, egy minden eddiginél részletesebb és naprakészebb oldalt hoztunk létre: http://wilier-kerekpar.biondobike.hu/

Az MBM és a Pinarello esetében – a Wilierhez és egyéb termékekhez is hasonlóan – minden információ megtalálható ezen az termékoldalon.

A Biondo Bike kerékpárüzlet szolgáltatásai közül néhányat különösen fontos kiemelni. Ilyen például a méretbeállítás, amely arra szolgál, hogy különböző geometriával rendelkező vázak miatti esetleges tévedéseket kiszűrjük, és mindenkinek az adott modellből a megfelelő vázméretet tudjuk választani. Hasonlóan fontos a méretre készült, egyedi vázak gyártása is. A Biondo vázak mindegyike kézzel készül Olaszországban egyedi méretre és színben. A vázak alapanyagát minőségi alumínium ötvözetek, illetve különböző topkategóriás, szénszálas anyagok jelentik. Van saját kerékpáros csapatunk is, amely az elmúlt 16 év alatt igen szép eredményeket tudhat magáénak. Van több magyar bajnokunk, olasz megyei körverseny győztesünk – de még korosztályos amatőr világbajnokunk is.

Forgalmazott termékeink: Wilier, Pinarello, MBM, Ceepo, MOST, Gaerne, Gipiemme, Gist, Campagnolo, Shimano, DT Swiss, Manitou Casco, Salice, Deda, Force, Continental, Schwalbe, Michelin, Vittoria, VDO, Sigma, Polar, Look, CST, Dextro, Ethic Sport, Tufo, Selle Italia, Selle San Marco, SMP

Várjuk szeretettel üzletünkben!