Felhasználási feltételek (v1.2)

Frissítve: 2015.05.03.

Kérjük, olvassa el a “felhasználási feltételeket”, a “jogi nyilatkozatot” és az “adatvédelmi irányelveket”. Itt minden segítséget és információt megtalál a kerékpár- és a kerékpár váz rendeléssel kapcsolatban. Legyen a rendelése gyors és gördülékeny.

Ha további kérdései lennének, írjon emailt a marta@biondobike.hu email címre, vagy hívja a +3620 229 3950 -es telefonszámot.

Honlapinfo

A honlap tulajdonosa és üzemeltetője a Biondo Bike Kft.

A honlapon lévő tartalommal kapcsolatos minden jog fenntartva. A hivatalos tartalom és képi anyag a Pinarello és a Wilier cég hozzájárulásával került felhasználásra.

A Biondo Bike Kft. elhárít minden felelősséget az esetleges elírásokból eredő, valamint a tartalom értelmezéséből adódó vélt vagy valós károkkal kapcsolatban.

A Biondo Bike Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldal tartalmát bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

A honlap WordPress alapú és WooCommerce motor használatával készült. Ebből kifolyólag bizonyos részei CC Licence alá esnek.
A honlappal kapcsolatos technikai kontakt: spaceboydesign[@]live.co.uk

A honlap funkciója

A honlap tartalmazza a Biondo Bike üzletben beszerezhető Pinarello és Wilier kerékpár és kerékpár váz listáját. A gyártól által megadott specifikációk mellet megtekinthetőek a rendelkezésre álló színek, a termékek képei és az éppen aktuális ár.

A termékek összeállításában a lehetőségek szerint naprakészek vagyunk, de előfordulhat, hogy a gyártó által már hirdetett új termék még nem szerepel honlapunkon vagy egy terméket a gyártó már megszüntetett. Mindenképpen érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén.

A honlap jelenleg úgynevezett katalógus módban működik. Ez azt jelenti, hogy webshop jellegű vásárlásra (közvetlen fizetés és házhoz szállítás) még nincs lehetőség. Ebből kifolyólak a termékek átvételének helye csak a Biondo Bike kerékpár üzlet lehet. A kereskedésre vonatkozó jogszabályok közül a normál “bolton belüli” kereskedés szabályai vonatkoznak ránk.

Hivatalos Pinarello és Wilier kerékpár üzlet

A Biondo Bike kerékpár üzlet a Wilier és a Pinarello kerékpárgyártók hivatalos magyarországi forgalmazója. A kerékpárokat és a kerékpárvázakat minden vásárló számára egyedi konfigurációban, egyenesen a gyártók olaszországi bázisáról szállítjuk.

Fontos:
Mindkét gyártó fenntartja magának a jogot, hogy a kerékpárok felszereltségében külön előzetes értesítés nélkül változtasson. Ezekben az esetekben az adott részegységet az eredetileg megjelölt típussal azonos, vagy azt meghaladó minőségűre cserélik. Az ezzel kapcsolatos kifogásokat a gyártó felé kell eljuttatni, ebben esetenként a Biondo Bike munkatársai segítséget nyújthatnak.

Termékrendelés és átvétel

A termékek megrendelésére előzetesen egyeztetve, általában személyesen van lehetőség. Célszerű ugyanis a felszereltség pontosítása és a pontos kerékpár vázméret meghatározása. Az előzetes egyeztetés történhet telefonon vagy email üzenetben.

A vásárlás menetéről bővebben is tájékozódhat.

Előleg fizetés:

Nagy értékű kerékpár megrendelése esetén előleg fizetését kérjük. Ha a vásárló a rendelés után eláll a vásárlási szándékától, és a gyártó megkezdte a termék összeállítását, az előleg visszafizetésére nincs lehetőség.

Árak:

A weboldalon a gyártói árlista beérkezésekor aktuális Euró árfolyamon kalkulált árak láthatóak. Megrendeléskor ettől minkét irányban eltérés lehetséges. A termék megrendelése után az ár nem változik.

Szállítás:

A kerékpár és kerékpár váz szállítási ideje általában 2 hét, de ettől egyedi konfiguráció/különleges kerékpárok esetében a gyártó eltérhet. A rendelés véglegesítésekor pontosítjuk a termék várható beérkezését. Magérkezéskor pedig telefonon/email üzenetben értesítjük a vásárlót a termék átvételének időpontjáról.

Fontos:
A Pinarello és a Wilier gyártó a kerékpárokat pedál nélkül szállítja. 

Termék átvétel:

A kerékpárokat teljesen összeszerelve, méretre beállítva és használatra készen adjuk át. Az összeszerelés a vásárló kérésére elhagyható, de a hatályos jogszabályok alapján ez a jótállás elvesztésével jár.

Kipróbálás:

A terméket a vásárlás után célszerű kipróbálni és teljesen átvizsgálni. Az esetleges beállítási problémánkat a hivatalos szervizes kolléga azonnal orvosolja.

Jótállás:

A termékekre vonatkozó jótállás a jelenleg érvényes jogszabályok szerint történik.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az üzenetküldő panelben megadott személyes adatokat a Biondo Bike Kft. kizárólag kapcsolattartás céljából kéri. Nem végzünk adatkezelést. Az így megszerzett kapcsolati adatokat nem gyűjtjük adatbázisban és azokat harmadik személynek nem adjuk át.

Hírlevelet, kéretlen üzenetet email -ben szándékosan nem küldünk. Ha mégis ezt tapasztalja, kérjük jelezze a biondobikekft@gmail.com email címen.

Weboldal biztonság

A honlap tulajdonosa és a tárhelyszolgáltató mindent megtesznek annak érdekében, hogy a weboldal védve legyen a külső támadásoktól és annak használata biztonságos legyen.  Ennek ellenére, ha a felhasználó számítógépének saját védelme nem megfelelő, megtörténhet, hogy internetes kártevő jelenik meg a honlapon és az zavart okoz a felhasználónál.

Használjon jogtiszta és frissített operációs rendszert, valamint alkalmazzon frissített vírus/malware/spyware védelmet és tűzfalat.

A Biondo Bike Kft. nem vállal felelősséget a felhasználók számítógépében az internetes kártevők által okozott kárért.